Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

"Απαλλοτρίωσαν" τρόφιμα και χρήματα οι Ρομπέν κάνοντας στάχτες τα λεφτά έξω από το σούπερ μάρκετ.

Πηγή: Zougla


Στάχτες έκαναν οι «Ρομπέν των σούπερ μάρκετ» τα χρήματα που απαλλοτρίωσαν από το σούπερ μάρκετ «Μασούτης» στη Θεσσαλονίκη. Οι νεαροί εισέβαλαν στο κατάστημα περίπου στις 15:00.

Αφού πήραν είδη πρώτης ανάγκης, κατέστρεψαν δύο κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού, αφαίρεσαν χρήματα από τα ταμεία και τα έκαψαν μπροστά από την είσοδο του σούπερ μάρκετ.

Στη συνέχεια αποχώρησαν ομαδικά και μπήκαν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Κατά την αποχώρησή τους, σύμφωνα με την αστυνομία, έβαλαν φωτιά σε δύο κάδους απορριμμάτων.

Πηγή: sibilla - σίβυλλα

Νέοι λαϊκοί ήρωες αναδύονται! Κι ακόμη δεν είδαμε ΤΙΠΟΤΑ! Μέθοδος απολύτως πετυχημένη τη δεκαετία του ’70 στη γειτονική Ιταλία

Θεσσαλονίκη: "απαλλοτρίωσαν" τα χρήματα από ταμείο σούπερ-μαρκετ και τα έκαψαν!
Στάχτες έκαναν οι «Ρομπέν των σούπερ μάρκετ» τα χρήματα που απαλλοτρίωσαν από το σούπερ μάρκετ «Μασούτης» στη Θεσσαλονίκη. Οι νεαροί εισέβαλαν στο κατάστημα περίπου στις 15:00. Αφού πήραν είδη πρώτης ανάγκης, κατέστρεψαν δύο κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού, αφαίρεσαν χρήματα από τα ταμεία και τα έκαψαν μπροστά από την είσοδο του σούπερ μάρκετ. Στη συνέχεια...
αποχώρησαν ομαδικά και μπήκαν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Κατά την αποχώρησή τους, σύμφωνα με την αστυνομία, έβαλαν φωτιά σε δύο κάδους απορριμμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin