Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΙΟΔΙΑ: ΟΠΟΥ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΛΕΙΠΕΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

ΣΟΥΦΛΙΑΣ: Χορεύοντας με τους...μεγαλοεργολάβους!
Δημοσιεύματα αναφέρουν οτι η Νέα οδός , η εταιρία που εκμεταλλευεται την εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, έχει στείλει ραβασάκια σε οδηγούς που αρνιόνται να σκύψουν κεφάλι ζητώντας το αντίτιμο των διοδίων.
Εκβιαστικά και τρομοκρατικά  τους απειλεί με το "νόμιμο" 20πλάσιο πρόστιμο  που προβλέπει η σύμβαση εκχώρησης ενός εθνικού δρόμου, του επαίσχυντου κουφού αλλά ανοιχτομάτη Σουφλιά.
"Πλήρωσε αυτά που μας χρωστάς (αλήθεια από που και ως που , μιας και οι μεγαλοεργολαβοι δεν εχουν τηρήσει ουσιώδεις όρους ακόμη και αυτής της κατάπτυστης σύμβασης παραχώρησης) αλλιώς θα πληρώσεις το 20πλάσιο πρόστιμο", απειλούν.
Για μια ακόμη φορά, οι επαναπαυμένοι και δρώντας ατομικά και όχι συλλογικά, οδηγοί καλούνται να αντιμετωπίσουν μια κατάσταση που απαιτεί συλλογικό αγώνα.
Πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ότι : ΟΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ.
Κανένας δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, πόσο μάλλον άν έχεις να αντιμετωπίσεις το ξεπουλημένο κράτος και έναν παγκόσμιο εσμό μεγαλοεργολάβων.
Το κίνημα μας καλεί τους κατοίκους της βόρειας Αττικής αλλά και όσους πολίτες επιθυμούν σε ανοιχτή συνέλευση- συζήτηση στα γραφεία της Κοινότητας Αφιδνών, το Σάββατο 15/9, 7 μμ.
Να είμαστε όλοι εκεί.


LinkWithin