Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας για τα διόδια

Μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καταλάβει ότι είναι κυβέρνηση; 
Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε για τα διόδια.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας για τα διόδια «Μετά από τη ανακοίνωση της λειτουργίας τριών ακόμη σταθμών διοδίων στη «Μαυρομαντήλα», έξω από τη Λαμία, στην Αγία Μαρίνα και στον Καραβόμυλο, η Φθιώτιδα φυλακίζεται οδικά με εννέα σταθμούς διοδίων.
 
Τα διόδια που περικλείουν το Νομό Φθιώτιδας  προς ....

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Φόρτωσαν τον άτυχο 22χρονο φαντάρο στο ΚΤΕΛ Σπάρτης και τον έστειλαν να πεθάνει στο 401 Σ.Ν.

Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ 
 
ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΝ 22χρονο ΦΑΝΤΑΡΟ ΣΤΟ ΚΕΝ 
 
ΣΠΑΡΤΗΣ

Δεν την χωράει ανθρώπου νους τόση παλιανθρωπιά και αδιαφορία. Όπως αυτή που κυριαρχεί στον Στρατό. 
 
Σύμφωνα με τις οργισμένες καταγγελίες των συναδέλφων του άτυχου 22χρονου, η διοίκηση του ΚΕΝ Σπάρτης και οι Υγειονομικές αρχές της μονάδας ....

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

"Περίεργες" επιλογές στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

Είναι κάποιες «περίεργες» επιλογές της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ να αναθέτει σε θέσεις «κλειδιά» ανθρώπους που υπηρέτησαν με «πίστη και αφοσίωση» την περασμένη άθλια συγκυβέρνηση που δημιουργεί προβληματισμό ακόμα και στο εσωτερικό του κόμματος της Κουμουνδούρου.

Πριν ελάχιστες μέρες ανέθεσαν το πόστο του Αστυνομικού Διευθυντή Λέσβου στον μπάτσο Ανδρέα Στεφάνου που συντόνισε το όργιο καταστολής και... τις «Πρωτόγνωρες σκηνές αστυνομικής βαρβαρότητας» που έζησαν οι κάτοικοι της Μυτιλήνης στις 6 Δεκέμβρη 2014.

Σήμερα η Ντάνι Βέργου σε άρθρο που υπογράφει στην εφημερίδα των Συντακτών αποκαλύπτει την πρόθεση του υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή να τοποθετήσει στην ηγεσία του ΕΟΠΥΥ τον Μιχάλη Χλέτσο, έναν άνθρωπο που υπηρέτησε με πάθος της μνημονικές πολιτικές στον χώρο της υγείας.


Ο «εκλεκτός» των Γεωργιάδη, Βορίδη, Κουρουμπλή...

Με 3 νέα διόδια παραδίδεται τη Δευτέρα τμήμα του Μαλιακού...

Ευτυχώς που μας έσωσε ο ΣΥΡΙΖΑ!

Με 3 νέα διόδια παραδίδεται τη Δευτέρα τμήμα του Μαλιακού. 

Το ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ είχε προειδοποιήσει, πολύ πριν τις εκλογές:
Αν δεν κινητοποιηθεί ο ίδιος ο λαός κανένας σωτήρας δεν θα μας σώσει. Προγραμματίζουν διόδια ακόμα και στις πόρτες των σπιτιών μας.
Να αγωνιστούμε μαζί με το Κίνημα, προτού να είναι αργά και να μην δίνουμε πίστη στα προεκλογικά φούμαρα κανένος Σύριζα και Αν.Ελ.



Αρχίζει λειτουργία ενός νέου μετωπικού σταθμού διοδίων στη θέση Μαυρομαντήλα (ενδεικτικά, 1,75 ευρώ για τα ΙΧ) και δύο πλευρικών, στην...

Το Τέρας κι εμείς (ένα υστερόγραφο στην προαναγγελθείσα απώλεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη)

Ο τίτλος «τραγικός επίλογος» πάνω από μια φωτογραφία ενός αγέλαστου νεαρού  φιγουράρει ως πρώτη είδηση σε όλα τα ειδησεογραφικά δίκτυα , αφού ο ανομολόγητος φόβος επιβεβαιώθηκε όταν η Αστυνομία εντόπισε το πτώμα του Βαγγέλη Γιακουμάκη 800 μέτρα μακριά από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων που έμελλε να αποβάλλει κάθε παιδαγωγικό σκοπό και να μετατραπεί σε τόπο μαρτυρίου για τον 20χρονο φοιτητή, ως μικροσκοπικό καθρέφτισμα ότι πιο σάπιου γέννησε η ελληνική κοινωνία.

Σήμερα είναι Κυριακή, ταυτισμένη παραδοσιακά στην εθιμική κοινωνική κουλτούρα με τη χαλάρωση ...

ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ - ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ : Καταγγελίες για bullying

Δραματικό φινάλε στην υπόθεση Γιακουμάκη - Εντοπίστηκε νεκρός
Δραματικό φινάλε είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του Βαγγέλη Γιακουμάκη καθώς βρέθηκε νεκρός σε περιοχή ανάμεσα από τον ιχθυογενετικό σταθμό και το γήπεδο της Ανατολής Ιωαννίνων, που βρίσκεται κοντά στην Γαλακτοκομική Σχολή, νωρίς το πρωί της Κυριακής (15/3/2015) - Μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας για τα αίτια του θανάτου.
Η υπόθεση που...

LinkWithin