Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!!!

Δραγασάκης- Σταθάκης- Μηλιός (Σύριζα) τα βρίσκουν με τον Χατζηδάκη και τους μεγαλοεργολάβους για τα διόδια
ΠΗΓΗ: http://www.left.gr/article.php?id=14221

ΣΥΡΙΖΑ: "...Παράλληλα, θα πρέπει να εκπονηθεί άμεσα μία εθνική πολιτική διοδίων, που να οδηγεί σε δίκαιη και αναλογική χρέωση των χρηστών (ηλεκτρονικά διόδια), εκπτωτική πολιτική για τους συχνούς χρήστες."

Σε συνάντηση με φορείς της Περιφέρειας Ηλείας, στις 21 Νοεμβρίου στο χώρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου, κλήθηκαν και παρευρέθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Σταθάκης Γιώργος (Χανίων) , Γεωργοπούλου Έφη (Ηλείας)και Πετράκος Θανάσης (Μεσσηνίας ) και το μέλος της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Καραμάνος Χρήστος.

Από την πλευρά των φορέων του Νομού Ηλείας παρευρέθησαν οι : Απ. Κατσιφάρας (Περιφερειάρχης Δ.Ελλάδας) Χαρ.Καφύρας (Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας) Μ.Παρασκευόπουλος (Δήμαρχος Πύργου), Δ.Αρβανίτης (Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης),Κ.Νικολούτσος (Πρ. Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου  Ηλείας) , Β.Κανελλόπουλος (Πρ. Τεχνικού Επιμελητηρίου Ηλείας), Β.Μανδαράκης (Γραμ. Νομαρχιακής Επιτροπής ΔΗΜΑΡ Ηλείας)

Οι εκπρόσωποι των φορέων της Ηλείας, ανέπτυξαν το σημαντικό πρόβλημα που αφορά τον συγκοινωνιακό αποκλεισμό του νομού από την υπόλοιπη Ελλάδα, καθώς...

LinkWithin