Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Συνάντηση συλλογικοτήτων ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του Ελληνικού

Σήμερα Σάββατο 25 Απριλίου 2015 έγινε συνάντηση στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ελληνικού με θέμα τον Αγώνα Ενάντια στην Ιδιωτικοποίηση του Ελληνικού. 


Μεταξύ των άλλων συλλογικοτήτων και φορέων παραβρέθηκε και το Κίνημα Δεν Πληρώνω, προσκεκλημένο από την Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Ελληνικό. 

Οι εκπρόσωποι του Κινήματος Δεν Πληρώνω Βασίλης Παπαδόπουλος και Αχιλλέας Μανιάτης τόνισαν την ανάγκη να γίνει πλατιά ενημέρωση για συμμετοχή στον αγώνα αυτό, όχι μόνο της τοπικής κοινωνίας αλλά και όλων των κατοίκων του λεκανοπεδίου....

Αρχοντομπατίρηδες τα παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ



 
Πηγή: Γιώργος Δελαστίκ – «ΜΕΤΡΟ»
Η επιλογή της μη ευθείας σύγκρουσης με ΕΕ, ΔΝΤ και ΕΚΤ οδηγεί στο αδιέξοδο της κατά γράμμα τήρησης των όρων της δανειακής σύμβασης και –με τα 11,4 δις. Που πρέπει να καταβάλλει η Ελλάδα μέχρι τον Αύγουστο- πιθανώς σε νέο Μνημόνιο.
Αμάν, αδερφέ μου, πολύ ζήτουλες αυτοί οι ....Ευρωπαίοι! 
Όλο το χέρι απλωμένο το έχουν. Όχι, δηλαδή, ότι είναι καλύτεροι οι Αμερικάνοι του ΔΝΤ. Κι αυτοί το χέρι τους διαρκώς στην τσέπη μας το έχουν. Να φανταστείτε ότι ακόμη και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με το που ανέλαβε την εξουσία, μόλις τον Φλεβάρη και τον Μάρτη τους έσκασε τεσσεράμισι δισεκατομμύρια ευρώ!...

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Φωτογραφίες-σοκ του Λεωνίδα Μπόμπολα μέσα από τη ΓΑΔΑ, από τον Πιτσιρίκο

mpompolas-lewnidas Φωτογραφίες του Λεωνίδα Μπόμπολα, που σοκάρουν δημοσιεύτηκαν από τον λογαριασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Οι φωτογραφίες είναι λίγο μετά τη σύλληψή του και την πρώτη «περιποίηση» των ανδρών της αστυνομίας του Πανούση.


Όπως μπορείτε να δείτε οι αστυνομικοί εξαγριώθηκαν από ...

LinkWithin