Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ


ΣΚΑΪ: Επιχείρηση «καθαρή έξοδος» στις 12 Αυγούστου
http://www.skai.gr

Καμπάνια κάνουν καποιοι φιλανθρωποι καναλαρχες-μεγαλοεργολαβοι και βιομηχανοι με τιτλο : "ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" . Σκάι, Νεα οδος ΑΕ, Ολυμπια οδος ΑΕ και Συνδέσμος Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδας φροντίζουν να μας...καθαρισουν. Τι μεγεθος υποκρισιας. Αφου πρωτα εχουν φροντισει να μας καθαρισουν τις τσεπες μας με τα χαρατσια τους σε δρομους δικους μας και χιλιοπληρωμενους. Αφου πρωτα μας "καθαριζουν" σε δρομους κακοφτιαγμενους και ανασφαλεις, σαν την εθνικη μας καρμανιολα, Κορινθου- Πατρων. Μας περνουν για σκυλακια του Παβλοφ ξεκαθαριζοντας οτι θα μας δινουν σακουλιτσα μονο οταν εχουμε πληρωσει διοδια.Με την αποδειξη καταβολης διοδιων λενε. Εμεις οι υπολοιποι, τα κακα παιδια, που ειτε δεν εχουμε να πληρωσουμε διοδια, ειτε δεν θελουμε να ξαναπληρωσουμε για πολλοστη φορα τους δικους μας δρομους θα πρεπει εκτος απο "τζαμπατζηδες" να μεινουμε και "βρωμιαρηδες". Ακου τι λενε οι λαδιαρηδες!
Να σε καψω Γιαννη, να σε αλοιψω λαδι! Μας περνουν για τελειως ιθαγενεις. Η ιδεα να μας δινουν και χαντρες και καθρεφτακια απορριφθηκε σαν οικονομικα ασυμφορη. Το ιδιο και το να μας δινουν σακουλες στο μεγεθος του ανθρωπινου σωματος, μιας και οι δρομοι μας σε πολλα σημεια ειναι σκετες καρμανιολες.
Αληθεια ποια ηταν η οικονομικη σχεση που εχει δημιουργηθει αναμεσα σε ενα "αντικειμενικο" ΜΜΕ και καποιες εταιριες εκμεταλλευσης των εθνικων μας δρομων; Ποιες διαδρομες επικοινωνιας υπαρχουν και με τι ανταλλαγματα; Οταν ακουω Σκάι να δινω βαση οταν μιλανε οι εγκριτοι και αντικειμενικοι δημοσιογραφοι του για το κακο κινημα των τζαμπατζηδων και ποσο κακο κανει στην χωρα ή να σκεφτομαι οτι καποιες απο τις σακουλες που κυκλοφορουν δεν ειναι γεματες με σκουπιδια; Αληθεια οταν μοιραζονται οι σακουλες δεν θα διαπρατεται το αδικημα της παρακωλυσης των συγκοινωνιων απο τους διανομεις, οπως εχουν κατηγορηθει τοσο οι ταξιτζηδες όσο και το κινημα μας;
Μηπως θα πρεπει να μοιρασουν καλυτερα σακουλες σκουπιδιων στο Βατοπεδι, το χρηματιστηριο, στην Ζιμενς , στην Βουλη, στα τηλε μεγαρα; Εκει ειναι πιο απαραιτητες.
Εμείς παντως την Παρασκευή 12/8, 7 μμ, θα ανοιξουμε τα διοδια της Ελευσινας. Δεν θα προσφερουμε σακουλες.Θα προσφερουμε αξιοπρεπεια και την ενεργη εφαρμογη του συνταγματικα κατοχυρωμενου δικαιωματος για την ελευθερια του να ταξιδευουμε ανεμποδιστα στην χωρα μας.


Παρακατω αυτουσιο το δημοσιευμα του Σκάι:

LinkWithin