Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011


Το γαλλικο καναλι France 3 στις ειδησεις σε ανταποκριση απο Αθηνα με τον SILVAIN LEQUENSE.
Αναφερεται στο Κινημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ , και στο πως προετοιμαζεται ενας συναγωνιστης για παρεμβαση !!!!
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ:
Η Ελλαδα στο χειλος της οικονομικης καταστροφης:

παρουσιαστρια: Την τεταρτη στις 15 Ιουνιου στην γενικη απεργια στην ελλαδα , δεκαδες χιλιαδες ανθρωποι , διαδηλωσαν μπροστα στην Βουλη ( καποιες φορες με βιαιο τροπο απο αγνωστα ατομα) για να καταγγειλουν τα νεα αυστηρα μετρα λιτοτητας , ενω η κυβερνηση δεν διστασε να προτεινει την δημιουργια συγκυβερνησης προκειμενου να παρει σκληρα οικονομικα μετρα.
Οι ελληνες , νεοι και λιγοτερο νεοι , μην αντεχοντας την σκληρη οικονομικη κατασταση που τους εχει επιβληθει εδω και αρκετους μηνες , δεν διστασαν να εκφρασουν την αντιδραση τους και την γενικη δυσαρεσκεια τους απεναντι σ αυτα τα μετρα !!
Ολοι σημερα το πρωι τεταρτη 15-6-2011 ετοιμαζονται για την μεγαλη διαδηλωση .
Η Μαχη ειναι εκπαιδευτικος με συμβαση ορισμενου χρονου . Ο μισθος της θα πεσει κατα 20%, εξ αιτιας των περικοπων. Ο Βασιλης εχασε προσφατα την εργασια του, σαν ιδιωτικος υπαλληλος.
MAXH: αυτο που βλεπω ειναι ενα γενικοτερο σκοταδι ! Κατι πρεπει να αλλαξει στη χωρα. Δεν μπορουμε να μενουμε πλεον με τα χερια σταυρωμενα ! Γι αυτο ειμαστε και στο Κινημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ !
παρουσιαστρια: Σημερα το πρωι η πλατεια Συνταγματος κεντικο σημειο της πρωτευουσας , γεμισε κοσμο , ο οποιος μαζευτηκε για να διαδηλωσει εναντιον των νεων οικονομικων μετρων της κυβερνησης. Η Μαχη με τους φιλους της και συναγωνιστες απο το κινημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ενα Κινημα που καλει ολους τους ελληνες να μην πληρωνουν διοδια , ουτε εισιτηρια στα δημοσια μεσα μαζικης μεταφορας , ηρθαν ολοι μαζι στη διαδηλωση για να εκφρασουν την αγανακτηση τους !!
ΜΑΧΗ : ειναι αληθεια οτι οι μισθοι μειωνονται και οι τιμες παντου αυξανονται , ολο και περισσοτερο ! Πιστευω οτι ζουμε μια σκανδαλωδης κατασταση γι αυτο και ειμαστε εδω στην πλατεια αυτη την στιγμη !!
παρουσιαστρια: Καταμεσης της πλατειας Συνταγματος υπαρχουν χιλιαδες νεοι εκ των οποιων καποιοι ειναι εγκατεστημενοι με σκηνες εδω και 3 βδομαδες , και πλεον οπως ακριβως εγινε και με την διαδηλωση στην Ισπανια !!

LinkWithin