Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΓΑΛΛΙΑ- ΕΛΛΑΔΑ- ΙΣΠΑΝΙΑ κλπ: ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΒΙΟΙ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ;

Σχεδόν οι μισοί Γάλλοι (ποσοστό 49%) πιστεύουν ότι η χώρα τους θα μπορούσε να βρεθεί στην ίδια θέση με την Ελλάδα μέσα στους επόμενους μήνες ή τα επόμενα χρόνια, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση του ινστιτούτου Ifop που δημοσιεύεται στο αυριανό φύλλο της εφημερίδας Sud-Ouest Dimanche.Ειναι ακριβως το ιδιο σκεπτικο που μας εκφραζουν τα ευρωπαϊκα καναλια BBC,TF1 κλπ) που ηρθαν να κινηματογραφησουν την "ζωη" του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ (δρασεις και συνελευσεις): Το δικο σας ΣΗΜΕΡΑ, ειναι το δικο μας ΑΥΡΙΟ!
Σε μια παγκοσμια καπιταλιστικη κριση, μπορει η Ελλαδα να ειναι ο πιο αδυναμος κρικος. Aλλα τα χρεη των "προηγμενων" χωρων, σαν ογκος, ειναι πολλαπλασια του ελληνικου. Οι ευρωπαιοι που βγηκαν χθες να διατρανωσουν την αλληλεγγυη τους στον ελληνικο λαο καταλαβαινουν πολυ καλα, οτι διαδηλωσαν και για το δικο τους αυριο. Η παγκοσμια καπιταλιστικη κριση απαιτει και παγκοσμια ενιαια απαντηση απο τους εργαζομενους. Το 99% κοντρα στο 1% των εκμεταλλευτων.
Αρα καλα κανουν οι Ισπανοι συναγωνιστες και αναπτυσσουν κινηματα απο τα κατω σαν το Yo no Pago (Δεν Πληρωνω), που εμπνεονται απο το ελληνικο κινημα μας.
Δειτε το σχετικο ποστ απο την σελιδα τους στο facebook:
(Yo no pago
‎#yonopago (corregido) Nuestros inspiradores y compañeros de Den Plirono se hacen eco de la convocatoria del DOMINGO #1http://www.blogger.com/img/blank.gif9F Repetimos, DOMINGO. Perdón por la confusión), το οποιο παραπεμπει στο κειμενο μας για τους αγωνες τους.
Ηδη σημερα, Κυριακη 19/2, οι ισπανοι συναγωνιστες θα κανουν παρεμβασεις στο μετρο, αναλογες με την δικη μας, την Παρασκευη 17/2, στο μετρο του Συνταγματος.
Ο "ιος" της ανυπακοης, της αντιστασης και της ανατροπης, επεκτεινεται σε ολη την Ευρωπη και οχι μονο.
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
www.oxidiodia.gr
www.kinimadenplirono.gr

LinkWithin