Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Η Εξουσία και οι υποψήφιοι Μνηστήρες της

Μύρισαν γιορτή και φαγοπότι και έρχονται κάθε λογής Μνηστήρες για να διεκδικήσουν μία θέση δίπλα στην Εξουσία. Φοράνε τα καλά τους ρούχα και περιφέρονται, μοστράρουν σε φωτογραφίες, φλυαρούν σε τηλεοπτικά παράθυρα και υπόσχονται ότι αυτοί θα είναι οι καλύτεροι διαχειριστές του θρόνου.

Πολλοί από αυτούς τους Μνηστήρες γλείφουν με λόγια πλάνα τα αυτιά των χωρικών. Ο δύσμοιρος λαός που τρώει τα αποφάγια των εξουσιαστών του, καλείται να αποφασίσει το ποιός Μνηστήρας θα του διαθέσει τα περισσότερα.

Η φιέστα όμως κρατάει μέχρι να βρούν οι υποψήφιοι Μνηστήρες μια καρέκλα στην κορυφή του τραπεζιού και δαγκώσουν γερά τη πίτα στο τραπέζι της Εξουσίας. 
Πρώτο τους μέλημα να ταΐσουν τα πιστά τους σκυλιά με τα κόκαλα από το φαγοπότι τους.

Η ιστορία, μας έχει δείξει ότι μόνο αν γκρεμίσει ο λαός τη Βαστίλλη* μπορεί να διώξει τον κάθε επίδοξο πολιτικό απατεώνα - Μνηστήρα που τρώει και πίνει το μόχθο του.

Ο λαός δεν έχει ανάγκη ούτε από αφέντες ούτε από ψεύτικους θεούς.

Η πραγματική δύναμη του λαού δε κρύβεται ούτε στις κάλπες ούτε στους υποψήφιους Μνηστήρες της Εξουσίας.

Βρίσκεται στο δικό του μυαλό και τα δικά του χέρια.

Μόνο αν το καταλάβει αυτό ο λαός της Γης θα μπει στο δικό του Ανάκτορο, θα φάει και θα πιεί στην υγεία του, και αυτο το τραπέζι θα είναι μια μεγάλη έφοδος προς τον ουρανό.


 
 Μαργαρίτα Αργυριάδου, Κίνημα Δεν Πληρώνω




* Η Βαστίλη ήταν...

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω για τις εκλογές του Σεπτέμβρη 2015



Μετά από την ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό της χώρας με την επίσημη προσχώρηση των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ στο μνημονιακό στρατόπεδο μπαίνουν πιό καυτά τα προβλήματα ζωής για τον λαό.


Το Κίνημα Δεν Πληρώνω, εξ αρχής είχε προειδοποιήσει τους πολίτες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν μια δύναμη ανατροπής αλλά ...

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Γυναίκα οπερατέρ βάζει τρικλοποδιά και ρίχνει στο έδαφος πρόσφυγα που κρατά στην αγκαλιά μικρό παιδί! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια οπερατέρ που βρισκόταν στα σύνορα της Ουγγαρίας για να καλύψει το πέρασμα των προσφύγων από τα σύνορα της Σερβίας στο εσωτερικό της χώρας καταγράφεται από συνάδελφό της να βάζει τρικλοποδιά σε πρόσφυγα που μεταφέρει μικρό παιδί και να το ρίχνει στο έδαφος!
                              
Η προκλητική κίνηση μιας γυναίκας οπερατέρ που βρισκόταν στα σύνορα της Ουγγαρίας, για να ...

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ! Και ο διαβόητος Παναγόπουλος της ΓΣΕΕ στο πλευρό των χρυσωρύχων

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ !



Μετά το Δ. Κουτσούμπα, ΓΓ του ΚΚΕ,  σειρά έχει ένας πρόεδρος να υπερασπιστεί τους  εργαζόμενους στην Eldorado Gold.
 Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, μετά πέντε χρόνια ηχηρής απουσίας, επανεμφανίστηκε στις διαδηλώσεις των συνδικάτων στη ΔΕΘ. Και μάλιστα, υπό την... προστασία των εργαζομένων της «El Dorado» («Ελληνικός Χρυσός»).

 Είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι που έχουν ζητήσει την βοήθεια της ναζιστικής Χρυσής Αυγής σε συναντήσεις που είχαν μαζί της.
Φαίνεται ότι η δύναμη του χρυσού είναι παντοτινή και δεν γνωρίζει σύνορα και κομματικές διαφορές

Ξαναθυμίζουμε το ρεπορτάζ απο τη συνάντηση ΧΑ και χρυσοθήρων από όπου και η παραπάνω φωτό:


...

Όταν σταματήσει ο βιασμός των λαών και της φύσης, τότε, να αυτοαποκαλούμαστε άνθρωποι...


Στην προσπάθεια των καπιταλιστών να βγάλουν περισσότερο κέρδος, πνίγοντας στο αίμα τους λαούς, έχουν στο πλευρό τους διαχρονικά τους "χρήσιμους ηλίθιους" που ορύονται για τους "εχθρούς" μας  και δεν καταλαβαίνουν ότι είμαστε ήδη σκλάβοι σε αυτούς που δεν φαίνονται, γιατί βρίσκονται μέσα στα παλάτια και τις offshore εταιρίες τους ...
 
"Μηδενί συμφορά ονειδίσεις. Κοινή γαρ η τύχη και το μέλλον αόρατον"

Το παρακάτω βίντεο δείχνει ότι όπου υπάρχει εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, τότε οι λαοί θα πνίγονται... προσπαθώντας απλά να επιβιώσουν.


LinkWithin