Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΛΑΣΙΕ ΟΠΛΩΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ

Rambo γαλοπούλα διάνυσμαΦαίνεται ότι οι θιασώτες της αριστερής κυβέρνησης έχουν αφομοιώσει όλη την ατζέντα της αστικής πολιτικής.Μετά τις συναντήσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τους εφοπλιστές. 
Τις δεσμεύσεις παραμονής της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ, στην Ε.Ε. και το ΕΥΡΩ.
Τη διατήρηση ουσιαστικά της στρατηγικού χαρακτήρα στρατιωτικής συμφωνίας με το κράτος Τρομοκράτη Ισραήλ, κάτι που σηματοδότησε εκτός των άλλων η καλοκαιρινή συνάντηση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με τον Ισραηλινό Πρόεδρο Πέρες, και στις οποίες συνέχεια έδωσαν οι προκλητικές, επιθετικές δηλώσεις της Δούρου.  
 
Τη σημφωνία του ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ, προεκλογικά, στην σχεδιαζόμενη αύξηση της στρατιωτικής θητείας.

 
Στην σύμφωνη γνώμη του για την υπουργοποίηση, ως ΥΕΘΑ στην προσωρινή κυβέρβνηση, του πρώην ΓΕΣ  Φραγκούλη Φράγκου, των ακραίων και επικίνδυνων αντιλήψεων, υπερασπιστή στο Ναυτοδικείο παρανομούντων ακροδεξιών ΟΥΚάδων.  

 
Ήρθε τώρα να προστεθεί και το ταξίδι στη Λατινική Αμερική, στο οποίο, η καλά προετοιμασμένη αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, σε συννενόηση με την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ, ανέλαβε να διαφημίσει τις ελληνικές, μετοχοποιημένες και ιδιωτικές πολεμικές βιομηχανίες.
Πραγματικά περίεργη αντίληψη για την Ειρήνη.
Από τη μια μεριά να κυνηγάς συμβόλαια για τους Έλληνες βιομήχανους του ολέθρου, όλα αυτά τα καθάρματα που αναπτύχθηκαν και πλούτισαν από τις δικές μας θυσίες στο όνομα των «εθνικών αναγκών» πάντα. Που στήθηκαν με τις πλάτες των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, εξασφαλίζοντας απίστευτα ...

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΘΑ ΣΥΡΡΕΥΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ!

Ενα εντυπωσιακο κυμα αλληλεγγυης εχει εμφανιστει με την ευκαιρια της δικης στο Κιατο των συναγωνιστων του Κινηματος Δεν Πληρωνω και πολιτων.
Συλλογικοτητες αλλα και απλοι πολιτες εχουν βγαλει ψηφισματα αλληλεγγυης στο Κινημα Δεν Πληρωνω με τα οποια καλουν τον κοσμο να παρευρεθει στο δικαστηριο του Κιατου την Δευτερα 17/12/12, 9 πμ.
 Στις προσπαθειες του κρατους των μεγαλοεργολαβων που θελει να φιμωσει με καθε τροπο οσους αντιστεκονται εναντια στο χαρατσι των διοδιων (και μαλιστα στο δρομο- καρμανιολα Κορινθου- Πατρων) αντιτασουμε την αλληλεγγυη μας.
Αξιζει να σημειωθει οτι  τα πουλμαν με τους συναγωνιστες θα ειναι απο νωρις το πρωι στο Κιατο. Χαρακτηριστικα, μονο οι συναγωνιστες απο το ΕΠΑΜ γεμισαν ενα πουλμαν με αλληλεγγυους ενω θα υπαρχουν και πουλμαν, φυσικα με συναγωνιστες του Κινηματος μας.
Δεκαδες ΙΧ επισης θα δωσουν το παρον απο πολλες περιοχες της χωρας (Αγρινιο, Μεσολογγι, Πατρα, Αιγιο, Λαμια, Τριπολη, Δερβενι, Ξυλοκαστρο, Λουτρακι, Κορινθο κλπ).
Οφειλουμε ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους αυτους που σταθηκαν στο πλευρο μας.
Μεταξυ αυτων αναφερουμε το ΕΠΑΜ,  την ΟΚΔΕ, την Ανταρσια στις γειτονιες της Αθηνας και τον Πετρο Κωνσταντινου,τους συναγωνιστες της Πλατειας Κιατου (που σταθηκαν απο την πρωτη στιγμη στο πλευρο μας) τη ΣΟ του Πολιτικου Καφενειου, την ΣΟ της Οικοαντιστασης, τα δεκαδες σάιτ και μπλογκ που δημοσιευσαν τις ανακοινώσεις μας για τη δίκη και τοσους αλλους.
Φυσικα αξιζουν συγχαρητηρια σε ολα τα μελη του Κινηματος Δεν Πληρωνω που σηκωσαν το βαρος της προετοιμασιας της καμπανιας αλληλεγγυης.
Ευχαριστουμε ολους τους ανενταχτους αλληλεγγυους που σταθηκαν στο πλευρο μας.
Τελος και το πιο σημαντικο, θα θελαμε να εκφρασουμε την ευγνωμοσυνη μας στην νομικη ομαδα του Κινηματος, που τελειως αφιλοκερδως και με αυταπαρνηση εχει αναλαβει το σημαντικο εργο της υπερασπισης μας σε ολον αυτο τον μαραθωνιο δικων που εχουν στησει σε βαρος μας κρατος και μεγαλοεργολαβοι.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!
ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ- ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ!

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
www.kinimadenplirono.gr
epitropes2010@gmail.com
τηλ.211 0192839


LinkWithin