Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Κάλεσμα στις Δράσεις Αλληλεγγύης - 11 & 12 Δεκεμβρίου 2015

  •  11 Δεκεμβρίου: Δικαστήρια Ευελπίδων - Αλληλεγγύη στους αγωνιστές ενάντια στα διόδια στις 9 πμ.  ΔΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
  •   12 Δεκεμβρίου: Πατήσια - Εκδήλωση Ενίσχυσης του Κινήματος Δεν Πληρώνω με παραδοσιακό κ' μοντέρνο Φλαμένκο, με συνοδεία από κρασάκι στις 8μμ


Για επικοινωνία, δείτε το blog του Κινήματος Δεν Πληρώνω www.kinimadenplirono.eu ή www.oxidiodia.gr


Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ...10 ΛΕΠΤΑ! Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ





ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ 5 ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Στη σημερινή συγκυρία στο στόχαστρο των διεθνών μηχανισμών καταστολής είναι 5 φοιτητές:

Στις 2/5/15 προσήχθησαν από μια καφετέρια στο Μιλάνο 5 έλληνες φοιτητές, εκ των οποίων ο ένας απ' το φυσικό, μια μέρα μετά τη συμμετοχή τους στη μαζική διαδήλωση NO EXPO με μοναδική αιτιολογία ότι εθεάθησαν να βγαίνουν από κατάληψη. Αφού υποχρεώθηκαν σε λήψη γενετικού υλικού και δακτυλικών αποτυπωμάτων, αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να τους αποδοθούν κατηγορίες. 6 μήνες μετά, οι ιταλικές αρχές εκδίδουν ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης (και) γι’ αυτούς και χωρίς καν να έχει παρουσιαστεί η σχετική δικογραφία στις ελληνικές αρχές, με μια γενικόλογη περίληψη κατηγορητηρίου ότι συμμετείχαν σε διαδήλωση, ζητούν να εκδοθούν και να δικαστούν στην Ιταλία. 
Ξημερώματα της Πέμπτης 12/11, η ελληνική αστυνομία εισέβαλε στα σπίτια τους και αφού ξεσκόνισε κάθε γωνιά του προσωπικού τους χώρου, τους συνέλαβε και τους οδήγησε στη ΓΑΔΑ.
Την Παρασκευή 13/11 το πρωί, οι 5 πέρασαν από εισαγγελέα και κρίθηκαν μη προφυλακιστέοι με περιοριστικούς όρους έως ότου πραγματοποιηθεί το συμβούλιο εφετών που θα κρίνει εάν τελικά θα τους εκδόσει στην Ιταλία για να δικαστούν.









Περισσότερες φωτογραφίες
                                                                                                                                   ......

LinkWithin