Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Μια απάντηση στην εταιρεία που εκμεταλλεύεται την, κατασκευασμένη με τα λεφτά του ελληνικού λαού, γέφυρα Ρίου - Αντίρριου

«ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ!!»
Μια απάντηση στην εταιρεία που εκμεταλλεύεται την, κατασκευασμένη με τα λεφτά του ελληνικού λαού, γέφυρα Ρίου - Αντίρριου

Κατά το άνοιγμα των διοδίων στη γέφυρα του Ρίο Αντίρριο (27/5/2011), μετά την εκδίκαση της υπόθεσης στην Πάτρα για την Ολυμπία Οδό, οι συναγωνιστές του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ (κάτοικοι των γύρω περιοχών, αλλά και απο την υπόλοιπη χώρα) διαπίστωσαν το εξής απίστευτο αλλά αληθινό: στις μπάρες επενδυμένες με αφρολέξ είχαν τοποθετηθεί ανά 40 εκ. σμυριδόπανα!!!(3 «δαχτυλίδια» σε κάθε μπάρα), ώστε αν κάποιοι ασυμβίβαστοι οδηγοί τις άνοιγαν χωρίς να πληρώσουν το χαράτσι, με το παρμπρίζ δηλ. των ΙΧ τους (χωρίς να βγουν και να το κάνουν με το χέρι) , τότε οι μπάρες πέφτοντας να φθείρουν τη λαμαρίνα στα καπό των αυτοκινήτων!
Μάλιστα ένα από τα σμυριδόπανα είχε πάνω του άσπρο ήδη χρώμα από λαμαρίνα κάποιου αυτοκινήτου!
Εταιρείες και υπηρέτες τους καταφεύγουν σε ανορθόδοξες πλέον μεθόδους για να εκδικηθούν το ελεύθερο & ασυμβίβαστο φρόνημα των πολιτών!
Ας μην ξεχνάμε τις συνεχείς καταγγελίες απο οδηγούς σε βάρος της εταιρείας, ότι χρησιμοποιεί μπράβους- τραμπούκους , που στέκονται εκβιαστικά, μπροστά απο τα αυτοκίνητα οσων θέλουν να περάσουν αρνούμενοι να πληρώσουν το χαράτσι, διαπράτοντας έτσι το αδίκημα της παράνομης κατακράτησης και της παρακώλυσης των συγκοινωνιών σε βάρος των ανυπότακτων συμπολιτών μας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε 1-2 μέρες μετά, η κοινοπραξία της "εντιμότητας" απέναντι στα θύματα-οδηγούς, κατηγόρησε το τόσο ζημιογόνο για τις τσέπες της κίνημα ως "περιοδεύοντα θίασο" ( αυτοί είναι σταθμευμένος θίασος; ) και τα μέλη του πως έτρωγαν σουβλάκια (γύρο ή καλαμάκι;) ανάμεσα στις λωρίδες κυκλοφορίας!
Τα μόνα που καταναλώθηκαν καλοί μου Μυνχάουζεν ήταν, μέσα στο πούλμαν, αργότερα, τα γλυκά που πρόσφερε στους αγωνιστές ένας ευγνώμων οδηγός, που δεν συμμερίζεται τις απόψεις τους, περί στήριξης στη ληστρική εταιρεία τους!
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα ( σύμφωνα και με την αστεία ανακοίνωση της κοινοπραξίας ) με τη σειρά:
1. Λέει η εταιρεία για εξαλλοσύνη, συνειδητές ζημιές και βανδαλισμούς από τη μεριά των συναγωνιστών του κινήματος!
Πέρα απο το ανυπόστατο και το αστείο των καταγγελομένων εδώ επιβεβαιώνεται η λαϊκή ρήση : «Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης!».
Άραγε δεν είναι βανδαλισμός και μοχθηρία οι μπάρες με σμυριδόπανα που προκαλούν συνειδητά ζημιά στα αυτοκίνητα ή οι κάμερες που, σύμφωνα με όλες τις συμβάσεις αυθαίρετης παραχώρησης των ελληνικών δρόμων στους μεγαλοεργολάβους, είναι παράνομες γιατί παραβιάζουν κατάφωρα τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών;
2. Λέει η εταιρεία ότι οι συναγωνιστές ρύθμισαν την κυκλοφορία κατά το δοκούν! Ατυχέστατη έκφραση, γιατί όπως σε όλες τις καταλήψεις διοδίων, έτσι κι εδώ η κυκλοφορία (μειωμένη στη γέφυρα λογω του υψηλότατου ληστρικού χαρατσιού) ρυθμίστηκε με τεράστια προσοχή και υπευθυνότητα και γνώμονα πάντα την ασφάλεια των οδηγών!
Και να μη ξεχνάμε: Σύμφωνα με την κατάπτυστη και αντισυνταγματική ντροπολογία Ρέππα, η μη πληρωμή διοδίων δήθεν παρακωλύει τις συγκοινωνίες και διασαλεύει την ασφάλεια των συγκοινωνιών! Αν είναι δυνατόν!Γελάνε και τα τσιμέντα!
Αυτά τα πράγματα προκαλούνται σαφώς από την ύπαρξη των διοδίων και η παράνομη ντροπολογία ήταν ένα δώρο του κ. Ρέππα στους πραγματικούς εργοδότες του!
Ας μη μιλάει λοιπόν η εταιρεία που λυμαίνεται τη γέφυρα του Ρίο-Αντίρριο (περιουσία του άγρια φορολογούμενου ελληνικού λαού) περί νομιμότητας.
Είναι θράσος!
3. Λέει η εταιρεία για ένα κοινωνικό κίνημα σαν το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ που «γκρεμίζει αντί να χτίζει, σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα». (Τι ρεσιτάλ τεράστιας υποκρισίας, τι ευαισθησία από τους πραγματικούς οδοστρωτήρες!). Εσείς τα ισοπεδώνετε όλα! Δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να είναι η μόνη σχεδόν χώρα μεταπολεμικά που, σε περίοδο κρίσης-ύφεσης , οι τιμές των προϊόντων και της παροχής υπηρεσιών αντί να μειώνονται (όπως πετσοκόβονται οι μισθοί), αντίθετα αυξάνονται κατακόρυφα, οδηγώντας ένα ολόκληρο λαό στην αναξιοπρέπεια και την απόλυτη εξαθλίωση!
ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!
4. Τέλος, οι υπάλληλοι της εταιρείας φαίνεται ότι ξέρουν να μετρούν σωστά μόνο τα χρήματα από το υστέρημα των πολιτών, γιατί οι συναγωνιστές που ανοίξαμε τη γέφυρα δεν ήμασταν 32 (όπως έγραψαν στην ανακοίνωση-παρωδία τους), αλλά πολλαπλάσιοι!
Ας το πάρετε όλοι απόφαση:
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΑΣ! ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ!
( Να την πληρώσετε εσείς που τη δημιουργήσατε, με τα σκάνδαλά σας, τις μίζες σας και τις παρανομίες και αυθαιρεσίες σας! )

Δεν πληρώνω Δεν πληρώνω
ΠΗΓΗ: www.oxidiodia.gr

LinkWithin