Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Η έντιμη καταστροφή

Μια μικρή λεπτομέρεια που διέφυγε από τα δυτικά ΜΜΕ.  Ξέρουμε για τον αιμοσταγή δικτάτορα του Ιράκ, Σαντάμ, που προξένησε τους «ανθρωπιστικούς» πολέμους, δηλαδή την κατάκτηση ενός κυρίαρχου κράτους από τους ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ. Αλλά δεν ξέρουμε τίποτα για τον πολιτισμό αυτής της χώρας. 
Είχε το υψηλότερο ....

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΠΙΡΤΖΗΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ: ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΔΙΟΔΙΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ... ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ (βίντεο)



ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΙ ΣΚΙΣΤΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΣΑΣ!

«Μετά από 20 χρόνια στην ιατρική διαβεβαιώνω ότι τα λειψάνα συμβάλλουν στη θεραπεία των ασθενών».
 

Οι δηλώσεις του βουλευτή Γ. Μιχελογιαννάκη που υποστηρίζει ότι  το AIDS κολλάει με το σάλιο...

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Κοίτα ποιός μιλάει!! Σουφλιάς: Η Αλήθεια Για Διόδια και Αυτοκινητόδρομους

Ο άνθρωπος που ξεπούλησε τους εθνικούς μας δρόμους στους μεγαλοεργολάβους έχει το θράσος και μιλάει!! 

Πραγματικά η παχυδερμία αυτών που έχουν ξεπουλήσει τον τόπο μας και έχουν καταπατήσει κάθε έννοια κράτους δικαίου δεν έχει όρια. Δεν σχολιάζουμε τίποτε άλλο. Αρκεί η διπλανή φωτογραφία...  

Το θέμα των διοδίων στην κοιλάδα των Τεμπών και γενικότερα των νέων αυτοκινητόδρομων αποτελεί την αφορμή για να σπάσει τη σιωπή του μετά από χρόνια και να μιλήσει δημόσια γι’ αυτά ο πρώην υπουργός Γιώργος Σουφλιάς, ...

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

ΜΑΡΟΥΣΙ: ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Το Κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ παρευρέθηκε στην συνάντηση - συζήτηση της Επιτροπής ενάντια στις κεραίες στο Μαρούσι σχετικά με κεραία κινητής τηλεφωνίας της WIND που έχει τοποθετηθεί στην περιοχή και για δεύτερη που εχει προγραμματιστεί να μπει σύντομα.

Οι ομιλητές τοποθετήθηκαν γύρω από τις επιπτώσεις στην υγεία από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία αλλά και ειδικότερα για τον τρόπο που πρέπει να κινητοποιηθεί  όλη η κοινωνία ώστε να απομακρυνθούν οι κεραίες του θανάτου.

Ο Βασίλης Παπαδόπουλος Πρόεδρος της Σ.Ε του Κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ μίλησε για αγώνες ενάντια στις κεραίες που έγιναν στο παρελθόν και κάλεσε σε συσπείρωση τους κατοίκους για διαρκή αγώνα καθώς ο καρκίνος δεν κοιταέι χρώματα και κόμματα, αλλά αντιθέτως χτυπάει όλους τους ανθρώπους.


www.kinimadenplirono.eu
www.oxidiodia.gr

epitropes2010@gmail.com



 

Περισσότερες φωτογραφίες εντός...

LinkWithin