Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Βίντεο απο τη σημερινή αθώωση των αγωνιστών του Κινήματος ενάντια στα διόδια!


Παρακολουθήστε το βίντεο με τις δηλώσεις του συνηγόρου υπεράσπισης Κώστα Παπαδάκη και του Βασίλη Παπαδόπουλου που ήταν κατηγορούμενος και σε αυτή τη δίκη. 
 

Η δύναμη της αλληλεγγύης φάνηκε εμφατικά και σε αυτή τη δίκη και το ίδιο πρέπει να γίνει και στις επόμενες δίκες, προκειμένου να πετύχουμε νέες νίκες.

Το όπλο μας είναι η αλληλεγγύη.



Δείτε το βίντεο λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη ....

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Μια μεγάλη νίκη του Κινήματος ενάντια στα διόδια (ΦΩΤΟ)

Στη σημερινή δίκη των 11 αγωνιστών, που βαρύνονταν με σοβαρές κατηγορίες, πετύχαμε μια μεγάλη νίκη του Κινήματος.
Και οι 11 κατηγορούμενοι κρίθηκαν αθώοι όλων των κατηγοριών. Αθωωτική ήταν και η πρόταση του εισαγγελέα.

Η σημερινή δίκη είχε ιδιαίτερη σημασία καθώς αποτελούσε το ποινικό μέρος της αγωγής της Νέας Οδού, με την οποία απαιτεί 500.000 ευρώ από κάθε κατηγορούμενο.

Η κατάμεστη αίθουσα του δικαστηρίου (αίθουσα αμφιθεάτρου) φιλοξένησε πλήθος αλληλέγγυων, κατοίκων του Ωρωπού, μελών και φίλων του Κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, του Συλλόγου Δανειοληπτών καθώς και δημοτικών αρχόντων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ωρωπού και αιρετών της περιφέρειας.

Πρώτος μάρτυρας υπεράσπισης κατέθεσε ο Μανώλης Γλέζος, του οποίου η κατάθεση  υπήρξε καταπέλτης κατά του κατηγορητηρίου.

Η αθωωτική αυτή η απόφαση, μας δίνει νέα ορμή τόσο για τις πολλές δικές που έχουμε μπροστά μας, όσο και στο συνολικότερο αγώνα για την κατάργηση των διοδίων.

Η δύναμη της αλληλεγγύης φάνηκε εμφατικά και σε αυτή τη δίκη και το ίδιο πρέπει να γίνει και στις επόμενες δίκες, προκειμένου να πετύχουμε νέες νίκες.

Το όπλο μας η αλληλεγγύη

(Θα ακολουθήσει βίντεο με δηλώσεις του συνηγόρου υπεράσπισης Κώστα Παπαδάκη και του Βασίλη Παπαδόπουλου που ήταν κατηγορούμενος και σε αυτή τη δίκη)







Περισσότερες φωτογραφίες από τη σημερινή μας αθώωση στα δικαστήρια Ευελπίδων  ......

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Η δίκη των 11 αγωνιστών ενάντια στα διόδια συνεχιζεται αύριο!!


Τη προηγούμενη εβδομάδα, οι μάρτυρες κατηγορίας της εταιρείας που εκμεταλλεύεται τους εθνικούς μας δρόμους απουσίαζαν από την αίθουσα του δικαστηρίου και έτσι η δίκη διακόπηκε. 


H Δίκη θα συνεχιστεί τη Τρίτη στις 9 Φεβρουαρίου.
Καθώς δεν έχει αριθμό πινακίου, η δίκη θα ξεκινήσει κατευθείαν από το πρωί. Όλοι πρέπει να είμαστε από τις 9 στα δικαστήρια το αργότερο.

Συγκεκριμένα το ραντεβού μας ανανεώνεται στα δικαστήρια Ευελπίδων τη Τρίτη 9/2/16  στο κτήριο 13 με αριθμό αίθουσας 106 (Αμφιθέατρο).

Κάτω τα χέρια απο τους αγωνιστές! 


Να είμαστε όλοι εκεί να δείξουμε στην πράξη οτι η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας και οτι ο αγώνας για μια ζωή με αξιοπρέπεια και ελευθερία είναι δίκαιος!

LinkWithin