Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ


Στο 100% της ενσωμάτωσης των εκλογικών τμημάτων πλέον, το Κίνημα Δεν Πληρώνω έλαβε 55.646 ψήφους συμπολιτών μας σε όλη την Ελλάδα. Το αποτέλεσμα αυτό δεν μπορεί παρά να μας ικανοποιεί αφού δείχνει μία μεγάλη δυναμική που αναπτύσσεται σε πανελλαδικό επίπεδο. Μία δυναμική που σίγουρα θα κλονήσει τους "μεγαλοεργολάβους του τίποτα" και τους "νταβατζήδες" της αξιοπρέπειάς μας.

Όπως δηλώσαμε επανειλημμένως και προεκλογικά, ο στόχος μας μέσα από την εκλογική διαδικασία είναι να αποκτήσουμε συναγωνιστές και ανθρώπους που θα αποτελέσουν φορείς των ιδεών, των αξιών και των δράσεών μας. Ο δικός μας στίβος μάχης άλλωστε δεν είναι οι κλειστές αίθουσες και τα πολιτικά γραφεία, αλλά ο δρόμος του αγώνα και της ολομέτωπης ρήξης με όλους όσους μας μαυρίζουν τη ζωή.

Στο δρόμο καταξιωθήκαμε στη συνείδηση των χιλιάδων ανθρώπων που μας στηρίζουν τρία χρόνια τώρα, στο δρόμο και θα νικήσουμε!!

Καλούμε όλους τους πολίτες (είτε μας ψήφισαν, είτε όχι) να έλθουν σε επαφή με το κίνημά μας ώστε να αναπτύξουμε αγωνιστικούς δεσμούς αλληλεγγύης και ενότητας στη δράση, ενδυναμώνοντας το κοινωνικό ρεύμα ανατροπής.


Διεύθυνση: Καυτατζόγλου 8, Αθήνα, Τ.Κ.: 11144.

*Για να γίνετε και τυπικά μέλη του Κινήματος Δεν Πληρώνω επικοινωνήστε μαζί μας στα παραπάνω τηλέφωνα καθώς και ηλεκτρονικά στο e-mail: epitropes2010@gmail.com


LinkWithin