Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Απελευθερώθηκε η Αττική Οδός


Με μεγάλη επιτυχία έγινε σήμερα, Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, στις 6 το απόγευμα, το άνοιγμα των διοδίων της Αττικής Οδού από τις Επιτροπές Αγώνα Κατοίκων, Πολιτών και Εργαζομένων ενάντια στα διόδια - Πανελλαδικό Συντονιστικό, την επιτροπή αγώνα Κερατέας ενάντια στα ΧΥΤΑ, την επιτροπή αγώνα Γραμματικού - Μαραθώνα ενάντια στα ΧΥΤΑ και εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Εκατοντάδες πολίτες αψηφώντας το κρύο άνοιξαν για 2 ώρες τα διόδια του κόμβου της Κηφισίας στο Μαρούσι και τα διόδια στο Κορωπί, επιτρέποντας την ελεύθερη διέλευση στα οχήματα. Στους διερχόμενους μοιράστηκαν ενημερωτικά φυλλάδια για την άρνηση πληρωμής διοδίων.

Δεν θα ξαναπληρώσουμε χαράτσι για να χρησιμοποιούμε ένα δρόμο που τον έχουμε πληρώσει 3 φορές με φόρους και διόδια ώστε να πλουτίζουν οι εργολάβοι και οι τραπεζίτες. Δεν θα επιτρέψουμε να κατασκευαστούν αχρείαστες χωματερές και δεν θα πληρώσουμε την πανάκριβη διαχείριση απορριμάτων που κατάστρωσαν για να ωφεληθούν κάποιοι επιτήδειοι.
Όχι άλλα λεφτά στα σκουπίδια - Ανακύκλωση τώρα.
Ελεύθεροι και ασφαλείς δρόμοι για όλους.
Καθαρό περιβάλλον για όλους.
Δεν πληρώνουμε διόδια.
Δεν πληρώνουμε την κρίση τους.


Δείτε το video:

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Όλοι στη Αττική Οδό την Παρασκευή στις 6 το απόγευμα

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28-1-11, ΩΡΑ 6μμ
ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΒΟΥΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ( ΚΗΦΙΣΙΑΣ) ΚΑΙ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ


Οι Επιτροπές Αγώνα Κατοίκων Πολιτών και Εργαζομένων ενάντια στα διόδια-Πανελλαδικό Συντονιστικό, η Επιτροπή Αγώνα Κερατέας ενάντια στα ΧΥΤΑ, η Επιτροπή Αγώνα Γραμματικού ενάντια στα ΧΥΤΑ και Εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς διοργανώνουν κινητοποίηση στην Αττική οδό. Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί άνοιγμα διοδίων στους κόμβους του Αμαρουσίου (Κηφισίας) και του Μαρκοπούλου, την Παρασκευή 28-1-11 στις 6μμ.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ «ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ» - ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΩΡΑ

www.oxidiodia.gr
oxixyta.blogspot.com
antixyta.blogspot.com

LinkWithin