Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Και πάλι άγριοι βασανισμοί από την Αστυνομία του Σύριζα

Σπασμένα χέρια από γκλομπ, σπασμένα δάχτυλα ποδιών από μηχανή της ομάδας ΔΕΛΤΑ που περνούσε σαδιστικά ξανά και ξανά από πάνω τους, σπασμένα δόντια από μπουνιές.

 Αυτές τις εικόνες μεταφέρουν οι τρεις δικηγόροι Αντωνία Λεγάκη, Άννυ Παπαρούσου και Χρύσα Πετσιμέρη που βρίσκονται αυτή την ώρα στο πλευρό των εννέα συλληφθέντων που κατηγορούνται για την χθεσινοβραδινή επίθεση με μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων. Πλην δύο γυναικών και ενός 19χρονου, οι υπόλοιποι είναι όλοι ανήλικοι.

«Έχουν βασανιστεί μετά τη σύλληψη. Έχουν βασανιστεί μεθοδικά. Έχουν βασανιστεί με τρόπους ...

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Ένα πράγμα δε θα σου συγχωρήσω Αλέξη Τσίπρα

Από την Έμμυ Χριστούλα

emmy xristoula1
Επί εφτά μήνες κοιτάζαμε τον αντάρτη πάνω στο τραπέζι, όπως οι κυνηγοί του Αγγελόπουλου. Με μια τεράστια τρύπα στο στήθος, “Όπως τον γέννησε η γαλλική επανάσταση, όπως τον γέννησε η μάνα του η Ισπανία, ένα σκοτεινό συνωμότη”.

Σαν την Αντιγόνη, που δεν ανήκε ούτε στους θνητούς, μα ούτε και στους πεθαμένους, η αριστερά επέστρεψε στο χώρο της, στο κέντρο του σκηνικού, στο κέντρο της...

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Εγκρίθηκαν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί

Καθορίστηκε με Προεδρικό Διάταγμα η διαδικασία που θα ακολουθείται από τους συμβολαιογράφους και δικαστικούς επιμελητές για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Σε Προεδρικό Διάταγμα που αφορά στο νέο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, μπήκε η πρώτη υπογραφή του υπηρεσιακού υπουργού Δικαιοσύνης, Δημ. Παπαγγελόπουλου.

Με αυτό ρυθμίζεται ...

Χαλυβουργίες Θεσσαλίας: εφαρμογή εκ περιτροπής εργασίας

Όσοι κάποιοι ασχολούνται με τα debate ... η αντίδραση χορεύει 


Με 4ωρη στάση εργασίας  και έκτακτη γενική συνέλευση απάντησαν σήμερα οι εργαζόμενοι της Χαλυβουργίας στην διοίκηση της εταιρείας που προχωρά μονομερώς στην εκ περιτροπής εργασίας.
 

Το Σαββατοκύριακο η εταιρεία ενημέρωσε τους εργαζόμενους  ότι....

Η Γερμανία κέρδισε 100 δισ. από την ελληνική κρίση


Σε 100 δισ. ευρώ ανέρχεται το ποσό που έχει εξοικονομήσει η Γερμανία χάρη στην κρίση χρέους γενικότερα της Ευρωζώνης αλλά κυρίως της Ελλάδας και το οποίο υπερβαίνει το όποιο κόστος κατέβαλε η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή οικονομία για την αντιμετώπιση αυτής της κρίσης. Στη διαπίστωση αυτή καταλήγει σχετική έρευνα του Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών της Χάλε (IWI), μέλος της ένωσης ινστιτούτων Λάιμπνιτζ, που επισημαίνει πως...

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Ο Φράχτης του Αίσχους φτιάχτηκε από.... φυλακισμένους για φυλακισμένους!


Οι Ούγγροι φασιστικοί εγκέφαλοι που κυβερνούν, αποφάσισαν ότι πρέπει να φτιάξουν έναν φράχτη ύψους 4 μέτρων και 175 χιλιομέτρων μήκους στα σύνορα τους με την Σερβία.

Προσπαθούν με αυτόν τον τρόπο να εμποδίσουν την είσοδο στη χώρα τους τους χιλιάδες πρόσφυγες που προσπαθούν να ξεφύγουν από την κόλαση του πολέμου στις χώρες τους.
Πολέμους που έχουν προκαλέσει οι μεγάλες καπιταλιστικές χώρες της Δύσης, με την βοήθεια προθύμων κολαούζων, όπως η κυβέρνηση της Ουγγαρίας, αλλά και της Ελλάδας.

Αποκαλύφθηκε ότι η κατασκευή του φράχτη του αίσχους, έγινε από κατάδικους των Ουγγρικών φυλακών.

Φαίνεται ότι οι κυβερνήσεις της "νέας" Ευρώπης ορέγονται όλους τους  λαούς να δουλεύουν για τα συμφέροντα μιας χούφτας καπιταλιστών με εργασιακά δικαιώματα και μισθούς ανάλογα με αυτά των φυλακισμένων, δηλαδή μηδενικά!

Αυτός είναι ο στόχος των κυβερνήσεων: Τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζόμενων, που τους θέλουν σκλάβους.

Μην μας κάνει εντύπωση, λοιπόν, που σε αυτά τα θερμοκήπια ανθίζουν λουλούδια σαν και αυτής της φασιστικής βρώμας οπερατέρ, που έβαζε τρικλοποδιές σε παιδιά και παπούδες πρόσφυγες.






Αυτή είναι η Ευρώπη τους.
Τους την χαρίζουμε.
Εμείς, σαν Κίνημα Δεν Πληρώνω
αγωνιζόμαστε για μια Ευρώπη αλληλεγγύης των λαών 
και όχι των εκμεταλλευτών.
.....





 

Δείτε σχετικά άρθρα στο blog του Κινήματος Δεν Πληρώνω:

Φωτογραφία ουγγαρέζας φασίστριας οπερατέρ να κλωτσά μετανάστες

 

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Γυναίκα οπερατέρ βάζει τρικλοποδιά και ρίχνει στο έδαφος πρόσφυγα που κρατά στην αγκαλιά μικρό παιδί! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ - ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΡΙΤΣΗ φωτορεπορτάζ


Συζήτηση με τον κόσμο: 
"Η σύνταξη δεν φτάνει και αναγκάζομαι να κάνω και κανένα μεροκάματο όποτε βρω"

 
Χώμα και σκόνη παντού...


 
Το πάρκο Τρίτση είναι η μόνη λύση για να κάνουν την βόλτα τους οι δημότες των γύρω περιοχών
 

 
Η παρουσία νέων ανθρώπων με τις οικογένειες τους ήταν εντυπωσιακή


Και άλλες  φωτο στο διαβάστε περισσότερα...

LinkWithin