Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Καταρρέουν οι Μονάδες Υγείας στα νησιά

O Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών εκφράζει την αγανάκτησή του, για την απόφαση του Διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου (ΔΥΠΕ), περί περικοπής των προγραμμάτων εφημεριών στα Κέντρα Υγείας και στα Περιφερειακά Ιατρεία, η οποία έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση, λόγω .....

Περισσότερα από 35.000 τα εργατικά ατυχύματα ετησίως στην Ελλάδα

Περισσότερα από 35.000 εργατικά ατυχήματα σημειώνονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα, με περισσότερα από τα μισά να αποσιωπώνται ή να συγκαλύπτονται.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία ....

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Συνάντηση του Κινήματος Δεν Πληρώνω με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ.Νίκο Παρασκευόπουλο



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ


Συνάντηση του Κινήματος Δεν Πληρώνω με τον Υπουργό Δικαιοσύνης  κ.Νίκο Παρασκευόπουλο

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015 μεταξύ αντιπροσωπείας του Κινήματος Δεν Πληρώνω με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Νίκο Παρασκευόπουλο


Η αντιπροσωπεία αποτελείτο από τους Βασίλη Παπαδόπουλο, πρόεδρο του Κινήματος Δεν Πληρώνω, Θεοδόση Τεμζελίδη, αντιπρόεδρο του Κινήματος , Σούλα Γαλάνη , μέλος της επιτροπής Φθιώτιδας και της πολιτικής γραμματείας του Κινήματος, Βασίλη Γεραβέλη, μέλος της πολιτικής γραμματείας του Κινήματος, και τους δικηγόρους Βαρβάρα Βολτέα και Βασίλη Παπανικολάου, μέλη της νομικής ομάδας του Κινήματος Δεν Πληρώνω. 


Η συζήτηση που ....

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

«ΕΥΓΕ!», «ΜΠΡΑΒΟ!», σε Κυβέρνηση, Σπίρτζη, Αστυνομία, για τα διόδια - άξιοι συνεχιστές του Βορίδη....


Το παρακάτω κείμενο είναι γραμμένο από ένα στέλεχος του Σχεδίου β του κ. Αλαβάνου.
 
Πέρα από κάποιες σωστές επισημάνσεις περί Σύριζα, Σπίρτζη κλπ, δημιουργεί σύγχυση   για το τι είναι το Κίνημα Δεν Πληρώνω, ποιά η σχέση του με τον Σύριζα, τους στόχους του Κινήματος και άλλα πολλά. 

 Κάτω από το κείμενο του κ. Παπουλή δημοσιεύουμε ένα σχόλιο ενός αναγνώστη του άρθρου που επανατοποθετεί κάποια πράγματα στη σωστή τους θέση: 

Κώστα Παπουλή ( Γέρου) από  sxedio-b 





Ως γνωστόν, εκατοντάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, στήριξαν το κίνημα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» για τα διόδια. Φαίνεται όμως ότι σήμερα η πληρωμή των διοδίων γίνεται «πατριωτικό καθήκον», που επιβάλλεται με σκληρό αστυνομικό τρόπο. Η Κυβέρνηση εφαρμόζει στο ακέραιο και παράνομα τον αντισυνταγματικό νόμο Βορίδη (Μάιος 2012) και τις εξίσου αντισυνταγματικές προηγούμενες ρυθμίσεις του 2011.

 
Τότε, το 2011 η ελεύθερη...

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ; Απόρρητη διαταγή θέτει σε συναγερμό την Αστυνομία υπό τον φόβο κοινωνικών αναταραχών

Απόρρητη διαταγή που σημαίνει συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ. εστάλη προς νευραλγικές αστυνομικές υπηρεσίες την περασμένη Τετάρτη για τη λήψη δρακόντειων μέτρων ασφαλείας σε στόχους που έχουν χαρτογραφηθεί από αρμόδιους αξιωματικούς ως «κόκκινοι».
Στελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έκριναν, ότι λόγω των έκτακτων οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών ο κατασταλτικός μηχανισμός του κράτους θα πρέπει να βρίσκεται σε ...

LinkWithin