Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Δηλωνουμε συμμετοχη για την δικη και τη διαδηλωση στα δικαστηρια Κορινθου- ΔΕΥΤΕΡΑ 7/10/13, 9 πμ


Κόρινθος, 07-10-13, Δευτέρα: Ολυμπία Οδός Α.Ε. vs Κίνημα Δεν Πληρώνω. Κατηγορούμενοι ο πρόεδρος της Σ.Ε. του Κινήματος Δεν Πληρώνω Βασίλης Παπαδόπουλος  για τη δράση του Κινήματος Δεν Πληρώνω ενάντια στα διόδια του δρόμου καρμανιόλα Κορίνθου-Πατρών.
 
ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ: ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ, ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ! ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ!
ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΕ ΛΑΪΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αυτή τη φορά η δίκη θα γίνει.

Οι μεγαλοεργολάβοι της Ολυμπίας οδού ΑΕ (συμφερόντων Μπόμπολα και σια) προσπαθούν με χαλκευμένες κατηγορίες και διαρκείς δίκες σε όλη την Ελλάδα, να κάμψουν το φρόνημα των αγωνιστών του Κινήματος Δεν Πληρώνω.

Η δίκη θα γίνει στο Β΄ Μονομελές , στη Κόρινθο, με αριθμό πινακίου 16, την Δευτέρα 7/10/13.

Όσοι ξεκινήσουμε από την Αθήνα θα μεταβούμε με πούλμαν του Κινήματος Δεν Πληρώνω. Κλείστε θέσεις στα τηλέφωνα που βλέπετε στο μπάνερ, παραπάνω.

Οι άνεργοι και οι χαμηλοσυνταξιούχοι θα μεταβούν δωρεάν.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.
Η λέξη αλληλεγγύη δεν είναι απλή κουβέντα . Αποδεικνύεται μόνο όταν υλοποιείται στην πράξη με την φυσική παρουσία όλων μας.

Σας περιμένουμε όλους να δώσουμε όλοι μαζί ένα βροντερό παρόν. Να δείξουμε στο κράτος των μεγαλοεργολάβων ότι όχι μόνο δεν μας φοβίζουν αλλά αντίθετα μας εξοργίζουν.

Να μετατρέψουμε την πολιτική αυτή δίκη σε μια λαϊκή διαδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στους μεγαλοεργολάβους και το κράτος τους που μας δουλεύουν ψιλό γαζί με ψεύτικες επανεκκινήσεις έργων και πανάκριβα διόδια για έναν δρόμο σκοτώστρα σαν την Κορίνθου- Πατρών

Όλοι για έναν και ένας για όλους!

ΚΙΝΗΜΑ  ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
 www.kinimadenplirono.eu

LinkWithin