Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

ΠΑΤΡΑ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ



Μετά το δικαστήριο στη Πάτρα ο δρόμος καρμανιόλα μας οδηγεί στα δικαστήρια Κορίνθου για μια άλλη στημένη δίκη.
 

Το κράτος των μεγαλοεργολάβων δυστυχώς δεν άλλαξε ούτε με την έλευση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.
 

Παρά τις προεκλογικές εξαγγελίες των στελεχών της κυβέρνησης, ούτε ο νόμος Ρέππα- Βορίδη καταργήθηκε, ούτε αμνηστεύθηκαν οι χιλιάδες πολίτες που με  στημένες κατηγορίες σέρνονται σε φρονηματικές δίκες.
 

Έτσι την Δευτέρα, 8-6-15, στα δικαστήρια Κορίνθου δικαζόμαστε πάλι.
 

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω και άλλοι συμπολίτες μας κατηγορούνται ότι έκαψαν 1000 κλήσεις Τροχαίας που αφορούσαν άρνηση πληρωμής διοδίων.


 Οι χαλκευμένες κατηγορίες προέρχονται από τον ίδιο νοσηρό εγκέφαλο, δηλαδή τα συμφέρονται των μεγαλοεργολάβων και των τραπεζιτών. 

Τροχαία Κιάτου στρέφεται ενάντια στο  Κίνημα Δεν Πληρώνω και πολίτες.

  Κατηγορούμενοι ο πρόεδρος της Σ.Ε. του Κινήματος Δεν Πληρώνω Βασίλης Παπαδόπουλος  και άλλοι συναγωνιστές και πολίτες για τη δράση τους ενάντια στο νόμο Ρέππα και τη διαμαρτυρία τους για τη χρήση της Τροχαίας (που πληρώνει ο ελληνικός λαός) ως ιδιωτική security των μεγαλοεργολάβων.


Καλούμε όσους αγωνίζονται για έναν δίκαιο κόσμο, χωρίς παράσιτα που θα μας ρουφούν το αίμα, να δώσουν ενεργητικό παρόν στα δικαστήρια, στο πλευρό των διωκομένων αγωνιστών.



www.oxidiodia.gr


Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Ανήκουστο: Ζητούν από τους μετανάστες της Μανολάδας που πυροβολήθηκαν να πληρώσουν 12.000 για τα έξοδα της δίκης!

fraoules
Το αίσθημα ντροπής γύρω από την τραγική υπόθεση της Νέας Μανωλάδας και την τραγικότερη δικαστική της εξέλιξη φαίνεται ότι δεν έχει τέλος. 

Οι μετανάστες εργάτες στη Ν. Μανωλάδα που πυροβολήθηκαν επειδή ζήτησαν τα δεδουλευμένα τους κι έπειτα είδαν το χειρότερο πρόσωπο της ελληνικής δικαιοσύνης, όχι απλά δεν ....

Νέες διώξεις πολιτών για κινητοποιήσεις στα διόδια της Λαμίας - Καταγγελία της Δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ με πολλές αιχμές για τον ρόλο της κυβέρνησης




"Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι γιατί επελέγη αυτή η χρονική περίοδος για την έναρξη των διώξεων, όταν μάλιστα ο υπουργός, κ. Σταθάκης, έχει ήδη δεσμευτεί για αποποινικοποίηση της διέλευσης χωρίς την καταβολή αντιτίμου, καθώς και για αποποινικοποίηση των κινητοποιήσεων.

 Αναρωτιόμαστε επίσης γιατί, ενώ σε μια από τις πιο πάνω κινητοποιήσεις είχαν συμμετάσχει βουλευτές και δήμαρχοι, η ποινική διαδικασία δεν έχει κινηθεί εναντίον τους..."


Τρεις νέες διώξεις σε πολίτες που συμμετείχαν σε κινητοποιήσεις ενάντια στα διόδια στη Λαμία τον περασμένο Σεπτέμβριο, καταγγέλλει η Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία.
Όπως αναφέρει η συλλογικότητα ενάντια στα διόδια σε ανακοίνωση της:...

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Το Κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, από τις αίθουσες του δικαστηρίου της Πάτρας, στο Ειρηνοδικείο της Πάτρας ενάντια στις κατασχέσεις (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

 

Χθές 3/6/2015 μέτα από αναβολή της δίκης του Κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ στα δικαστήρια της Πάτρας, συναγωνιστές συγκεντρώθηκαν στο μπλοκάρισμα πλειστηριασμών στο Ειρηνοδικείο μετά από κάλεσμα συναγωνιστών της περιοχής. Είμαστε αλληλέγγυοι σε κάθε αγώνα υπέρ του λαού και δεν θα σταματήσουμε μέχρι την ανατροπή τους.




Περισσότερες φωτογραφίες εντός...

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Ο Βασίλης Παπαδόπουλος στο Ράδιο Γάμμα 03/06/2015


Ο Βασίλης Παπαδόπουλος, πρόεδρος του Κινήματος Δεν Πληρώνω, μίλησε στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου στο Ράδιο Γάμμα της Πάτρας, σχετικά με το κίνημα "Δεν Πληρώνω".

Μίλησε για τις κατηγορίες που του έχουν προσάψει. 

 
(Ακούστε την συνέντευξη)

Για την δίκη στην Πάτρα του Κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Αναβλήθηκε για τις 30 Οκτωβρίου 2015 η δίκη του Κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ που θα γίνει στα δικαστήρια της Πάτρας, αργότερα θα ανέβει βίντεο και φωτογραφίες. 
 
 

LinkWithin