Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Άνοιγμα διοδίων στις Αφίδνες



Μεγάλη επιτυχία του ανοίγματος των διοδίων στις Αφίδνες

Πολυ μεγαλη επιτυχια ειχε η σημερινη (11-6-10) εκδηλωση στα διοδια των Αφιδνων. Για 3 ωρες - απο τις 5.30 εως τις 8.30 μμ - χιλιαδες οδηγοι περνουσαν κορναροντας, και χαιρετουσαν τα μελη των Επιτροπων Αγωνα κατοικων, πολιτων και εργαζομενων που μαζι με τους κατοικους των γυρω κοινοτητων ανοιξαν τα διοδια. Δεκαδες χιλιαδες αυτοκολλητα με το ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ- ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ- ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ , μοιραστηκαν στους διερχομενους οδηγους. Αυτοι το εβαζαν απο την μεσα μερια του παρμπριζ. Πολλοι απο αυτους που συνεχιζαν το ταξιδι τους μας επαιρναν τηλεφωνο και μας ελεγαν οτι για πρωτη φορα δεν πληρωναν και στα επομενα διοδια. Το ανοιγμα αυτο των διοδιων, ειχε νεα ποιοτικα χαρακτηριστικα, καθως εγινε μετα τα νεα μετρα της κυβερνησης-ΔΝΤ-ΕΕ. Γιαυτο , περισσοτερο απο καθε αλλη φορα, ηταν μεγαλη η ανταποκριση του κοσμου. Ηδη λιγες ωρες μετα την ληξη της εκδηλωσης εχουμε λαβει δεκαδες τηλεφωνηματα και μεηλ, απο ανθρωπους που θελουν να συστρατευθουν στον αγωνα μας. Κοινη ηταν η πεποιθηση της αναγκης συνεχισης και βαθεματος του αγωνα.Στο σημερινο ανοιγμα συμμετειχαν αντιπροσωποι απο το σωματειο Δασκαλων Αμαρουσιου και απο την Ανοιχτη πρωτοβουλια πολιτων Β. Αττικης.
Θα ακολουθησει και φωτογραφικο ρεπορταζ απο την εκδηλωση το συντομοτερο δυνατον.

ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ

Μεγάλη και θετικότατη ήταν η ανταποκριση απο τους διερχομενους οδηγους κατα την διαρκεια του ανοιγματος των διοδιων στις Αφιδνες την Παρασκευη 11-6-10. Μεσα στο 3ωρο ανοιγμα δεκαδες χιλιαδες καρτες του ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ γιναν αναρπαστες απο τους οδηγους. Ακολουθησαν εκατονταδες τηλεφωνηματα , σε μελη των επιτροπων αγωνα σε ολη την Ελλαδα. Σε αυτα οι οδηγοι δηλωναν οτι με την απλη επιδειξη της καρτας ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ οι μπαρες ανοιγαν και δεν πληρωναν και στα επομενα διοδια. Βεβαια αυτο που τονιζεται ειναι οτι η καρτα αυτη ειναι διαβατηριο του Αγωνα και οχι απλο πασο για τα διοδια. Εξαλλου νεες ομοσπονδιες αυτοκινητιστων μπαινουν στον αγωνα και σε συντονισμο με τις επιτροπες αγωνα κατοικων,πολιτων και εργαζομενων ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.
Την Κυριακη το πρωί, στην εκπομπή της Γαλέρας στον ραδιοφωνικό σταθμό Κόκκινο 105,5 , δόθηκε τηλεφωνική συνέντευξη, με μέλος των Επιτροπών Αγώνα κατοίκων, πολιτών και εργαζομένων ενάντια στα διόδια , όπου παρουσιάστηκε διεξοδικά ο πανελλαδικός αγώνας του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ -ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΝΤ-ΕΕ-ΕΚΤ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Ο αγωνας συνεχιζεται και νεες κινητοποιησεις προετοιμαζονται.

Πηγή: epitropesdiodiastop.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin