Κυριακή, 4 Ιουλίου 2010

Απελευθερώθηκαν τα διόδια Αφιδνών

Σήμερα, Κυριακή 4 Ιουλίου, απελευθερώθηκαν από τις 6 το απόγευμα και για διόμιση ώρες τα διόδια Αφιδνών ως απάντηση στις διώξεις του κινήματος των διοδίων. Στην απελευθέρωση συμμετείχαν οι επιτροπές αγώνα κατοίκων πολιτών και εργαζομένων ενάντια στα διόδια, η ανοιχτή πρωτοβουλία πολιτών Βόρειας Αττικής - Ευβοϊκού, η επιτροπή αγώνα ενάντια στο χυτά του Γραμματικού και κάτοικοι της περιοχής μαζί με μέλη του συντονιστικού της ΒΑ Αττικής. Το παρόν έδωσε και αντιπροσωπεία συναγωνιστών από την Επιτροπή Αγώνα Τραγάνας, νεαρό μέλος της οποίας επέδειξε ιδιαίτερο ζήλο στην διανομή φυλλαδίων του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, των επιτροπών αγώνα. Συνολικά μοιράστηκαν πάνω από 7.000 κάρτες του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, ενώ τα μέλη των επιτροπών δέχτηκαν δεκάδες τηλεφωνήματα, από συμπολίτες μας που μόλις είχαν περάσει τα διόδια και ζητούσαν περισσότερες πληροφορίες για το πως θα γίνουν μέλη του κινήματος.


Η πολυεθνική εταιρία που εκμεταλλεύεται τα διόδια των Αφιδνών προσπαθεί να κάμψει το αγωνιστικό μας φρόνημα με επιλεκτικές διώξεις ενάντια σε αγωνιστές του κινήματος. Οι ανυπόστατες κατηγορίες ξεκινούν από την σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και καταλήγουν στην παρακώλυση συγκοινωνιών. Φαίνεται δεν γνωρίζουν ότι για εμάς ισχύουν τα λόγια του Φρήντριχ Νίτσε "Ό,τι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό".
Κυβερνώντες και εταιρίες τους έχει καταλάβει πανικός καθώς ολοένα και νέα στρώματα, κατοίκων, ενεργοποιημένων πολιτών, επαγγελματικών κλάδων, εξεγείρονται πανελλαδικά και λένε "Δεν πληρώνουμε διόδια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin