Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2010

Κωλοτούμπα Δήμου Μεσσαπίων με εξώδικο προς Τίνα Μπιρμπίλη

πηγή: γαία

ΕΞΩΔΙΚΟ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΝΑ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ!
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ!

Αυτό κι αν δεν είναι είδηση! Ύστερα από απόφαση που λήφθηκε στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 12-7-2010, ο Δήμος Μεσσαπίων και η ΔΕΥΑΜ απέστειλαν Εξώδικο στην Υπουργό ΠΕΚΑ, κα Τίνα Μπιρμπίλη, για να της επισημάνουν την επικινδυνότητα του νερού της Μεσσαπίας και να τη θέσουν προ των ευθυνών της!

Γνωρίζουν όλοι, βέβαια, ότι μέχρι την έκδοση της καταδικαστικής απόφασης για τον Δήμαρχο και Πρόεδρο της ΔΕΥΑΜ (1158/30-6-2010), η Δημοτική αρχή βεβαίωνε τους δημότες ότι δεν υπήρχε πρόβλημα τοξικής ρύπανσης του νερού και τα περί προβλήματος ήταν κακόβουλες διαδόσεις και ψεύδη της "Γαίας" και του Προέδρου της, Νίκου Χασάνδρα. Γνωρίζουν ακόμη οι πάντες ότι η Δημοτική πλειοψηφία αποφάσισε να καταθέσει μηνύσεις και "αγωγές προσωπικές" εναντίον όποιου διέδιδε αυτά τα ψεύδη περί της ρύπανσης και της επικινδυνότητας του νερού. Γνωρίζουν όλοι, επίσης, ότι πριν από τέσσερις μήνες, όταν από τη μειοψηφία ετέθη θέμα επίσκεψης της κας Μπιρμπίλη στη Μεσσαπία, οι της Δημοτικής πλειοψηφίας ψήφισαν και αποφάσισαν ότι είναι ανεπιθύμητη η Υπουργός στη Μεσσαπία, επειδή με την επίσκεψή της υπάρχει σκοπιμότητα να δημιουργηθεί η "ψευδής" εντύπωση ότι υφίσταται το πρόβλημα!

Κι ενώ αυτά τα αδιανόητα συνέβαιναν μέχρι τώρα στη Μέσσαπία, ύστερα από την καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χαλκίδας, η Δημοτική αρχή, για να σώσει το τομάρι της, κατέφυγε σε τούτο το εξώδικο, χωρίς μάλιστα να αναγνωρίσει τις τεράστιες ευθύνες της και κανένα από τα ολέθρια λάθη της, χωρίς μεταμέλεια για τη νοσηρή στάση της, χωρίς καν μία συγγνώμη να ζητήσει από τους δημότες-θύματα των επιλογών της. Να τονιστεί, μάλιστα, ότι όλα τα στοιχεία που αναφέρονται στο εξώδικο, βασίζονται στις έως τώρα τοποθετήσεις μας, τις οποίες όμως οι Δημοτικοί άρχοντες δεν έπαψαν ποτέ να χλευάζουν και να καταδικάζουν, συκοφαντώντας μας δημοσίως και χαρακτηρίζοντάς μας με τον χειρότερο τρόπο!

Διαβάστε παρακάτω το ιστορικό... "ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ" και θα έχει ενδιαφέρον να καταθέσετε κι εσείς τα σχόλιά σας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin