Σάββατο, 12 Μαρτίου 2011

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΟΔΙΩΝ, ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΜΑΡΤΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΟΔΙΩΝ, ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΜΑΡΤΗ

Η τροπολογία Ρέππα, η τρομοκρατική και εκφοβιστική προσπάθεια των κυβερνώντων να μας πείσουν για την «αποκλίνουσα» συμπεριφορά μας, μας βρίσκει ξανά στους δρόμους για 18ο μήνα.

Το κίνημά μας θα μείνει στους δρόμους μέχρι να ξηλωθούν όλες οι μπάρες του χρεοκοπημένου συστήματος που βυθίζει όλο τον εργαζόμενο πληθυσμό σε καθεστώς μόνιμης ανεργίας και υποαπασχόλησης.

Εμείς δεν πρόκειται να πτωχεύσουμε για χατήρι των τραπεζιτών, των μεγαλοεργολάβων και των ανεκδιήγητων μνημονιακών κυβερνήσεων.


ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

12/3/2011
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΑΦΙΔΝΕΣ 4 μμ,
ΘΗΒΑ 3 μμ - (ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ 2.15 μμ απο τον ΒΟΥΡΚΟ)
ΜΑΛΓΑΡΑ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 3 μμ (ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 2 μμ),
ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΜΩΛΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 3 μμ,
ΚΟΡΙΝΘΟΣ- ΙΣΘΜΟΣ 11 πμ,
ΔΙΟΔΙΑ ΑΣΕΑΣ (ΜΑΝΑΡΗ) ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 3 μμ (ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 13.00 ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 14.00 ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ)
ΘΕΣΣΑΛΙΑ 3 μμ (προσυγκέντρωση Δημαρχείο Βόλου στις 2.20 μμ)


Συνοπτικές οδηγίες διέλευσης, αναλυτικές στο blog www.oxidiodia.gr
ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ «ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ»: ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!
ΚΑΜΙΑ ΜΠΑΡΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ
Ακολουθούν οι οδηγίες για το πως περνάμε τα διόδια αφού έγινε νόμος η (ν)τροπολογία του Ρέππα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ: Σπρώχνουμε τις μπάρες και περνάμε όπως κάνουμε 17 μήνες τώρα. Η Τροχαία μπορεί να κόψει κλήση μόνο αν μας δει (αυτοπροσώπως). Δεν μπορεί να μας κόψει κλήση παρακάτω, ούτε αν τους ενημερώσει η ιδιωτική εταιρεία των χαρατσιών. Η Τροχαία δεν μπορεί να μας κάνει έλεγχο κατά τη διαδρομή ζητώντας την απόδειξη των διοδίων. Όταν κάποιος περνάει το e-pass δεν υπάρχει απόδειξη διοδίων.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ: Ζητάμε έκδοση Επί πιστώσει απόδειξης δηλώνοντας στον υπάλληλο ότι «δεν μπορούμε να πληρώσουμε» δίνοντας τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός μας. Η απόδειξη επί πιστώσει χρησιμοποιείται από εμάς μόνο και μόνο για να παρακαμφθεί η (ν) τροπολογία Ρέππα και για να μην μας κόψει κλήση η Τροχαία. Ορισμένες εταιρείες ζητούν να συμπληρωθεί έντυπο αδυναμίας πληρωμής. Αν και παράνομο, αν τυχόν συμπληρωθεί, δεν δίνουμε την ταυτότητά μας, μόνο τα στοιχεία μας προφορικά και πριν υπογράψουμε το έντυπο αδυναμίας πληρωμής και πριν από την υπογραφή μας γράφουμε: «Με επιφύλαξη της νομιμότητας καταβολής του τέλους».

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΠΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΟ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: Χιλιάδες αποδείξεις επί πιστώσει και έντυπα αδυναμίας πληρωμής έχουν εκδοθεί σε 17 μήνες αγώνων. Καμία απόδειξη επί πιστώσει και κανένα ειδοποιητήριο ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ. Η τροπολογία Ρέππα έγινε για τρομοκρατία και εκφοβισμό, καθώς οι εταιρείες των διοδίων για να εισπράξουν το αντίτιμο πρέπει να πάνε χιλιάδες οδηγούς στα δικαστήρια όπου θα αποδειχτεί ότι τα διόδια είναι παράνομα.
Προτείνουμε στους οδηγούς να κρατήσουνε τις αποδείξεις επί πιστώσει και τα έντυπα αδυναμίας πληρωμής, προκειμένου να αποδείξουν στα παιδιά τους και στους φίλους τους ότι συμμετείχαν στο κίνημα που ξήλωσε τα διόδια από τους δημόσιους δρόμους.
Συμμετέχουμε στις κατά τόπους επιτροπές, είμαστε αλληλέγγυοι και δυναμώνουμε τον αγώνα μας.


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin