Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Προσπάθεια φίμωσης του STOPCARTEL

Το Δίκτυο Ενημέρωσης STOPCARTEL, όργανο πληροφόρησης της ομώνυμης Αντιμονοπωλιακής Ενωσης, έχει υποστεί πρό ολίγων ωρών επίθεση Χάκερς συγχρόνως στην ελληνική και διεθνή ιστοσελίδα του.
Η προσπάθεια φίμωσης της ελεύθερης και αδέσμευτης αυτής φωνής, ακολουθεί ανάλογη ενέργεια που επιχειρήθηκε πρό τριμήνου.

Είναι γνωστό στούς χιλιάδες καθημερινούς επισκέπτες του STOPCARTEL ότι οι δημοσιεύσεις,αποκαλύψεις και εκπομπές του Δικτύου Ενημέρωσης ενοχλούν τόσο υψηλά ιστάμενους οικονομικούς παράγοντες της χώρας, όσο και μερίδα,την ποιό διεφθαρμένη, της πολιτικής σκηνής.

Είναι γνωστοί οι αγώνες του STOPCARTEL ενάντια στα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και στα εκάστοτε πολιτικά τους όργανα από τετραετίας,χρόνο ίδρυσης της Αντιμονοπωλιακής Ενωσης.
Εκείνο που δέν είναι γνωστό, είναι ο συνεχής υπόγειος πόλεμος που διεξάγεται από το 2006 σε διάφορα επίπεδα, προκειμένου να καμφθεί η θέληση της Ένωσης για συνεχή και ανυποχώρητο αγώνα ενάντια στους μεγάλους εμποροβιομήχανους και τραπεζίτες οι οποίοι εκ του ασφαλούς καταστρέφουν έλληνες πολίτες και γενικότερα έχουν οδηγήσει τη χώρα στο παρόν αδιέξοδο χρησιμοποιώντας, πολιτικούς και άλλους θεσμικούς μηχανισμούς.
Κάθε φορά που αποκαλύπτονται οι σκανδαλώδεις και επιζήμιες για το δημόσιο συμφέρον λειτουργίες των κύκλων αυτών η αποτυγχάνουν στις μεθοδευμένες προσπάθειές τους για τη φυσική σίγαση της φωνής αυτής, επιστρατεύουν ...ηλεκτρονικές μεθόδους προκειμένου, έστω και προσωρινά να πετύχουν το σκοπό τους.
Καταγγέλονται οι μέθοδοι αυτές οι οποίες αποσκοπούν στην διακοπή της πληροφόρησης των πολιτών και στην άσκηση τρομοκρατίας.
Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι ενέργειές τους δέν κάμπτουν τους πολίτες του STOPCARTEL ,θα εξακολουθήσουν να πέφτουν στο κενό, ενώ η Αντιμονοπωλιακή Ενωση θα συνεχίζει ανυποχώρητα τον αγώνα ο οποίος μάλιστα θά εντείνεται, όσο δέχεται επιθέσεις, οποιαδήποτε μορφή και εάν έχουν.

Δυστυχώς γι αυτούς, γίναμε πάρα πολλοί για να μπορέσουν να μας εξαφανίσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin