Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΠΕΜΠΤΗ 22/9/16, 9 πμ- ΔΥΟ ΔΙΚΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ, ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!

 Με 2 δίκες την ίδια μέρα και ώρα, η δικαιοσύνη δείχνει την σπουδή της να τρομοκρατήσει το Κίνημα των πολιτών ενάντια στα διόδια. Και οι δύο δίκες γίνονται την Πέμπτη 22/9/16 στα δικαστήρια της Λαμίας. 

Η μία με αριθμό πινακίου 21 και η δεύτερη, λίγη ώρα μετά, με αριθμό πινακίου 24,... με σχεδόν ταυτόσημους κατηγορούμενους!

Για πολλοστή φορά κατηγορούμενοι, στο ίδιο έργο θεατές, οι συναγωνιστές Σούλα Γαλάνη Αυλακιώτη, Απόστολος Αυλακιώτης (του Κινήματος Δεν Πληρώνω Φθιώτιδας και μέλη της Πολιτικής Γραμματείας) και ο Βασίλης Παπαδόπουλος, πρόεδρος του Κινήματος Δεν Πληρώνω.

Στη δεύτερη δίκη κατηγορούμενοι είναι η Σουλά Γαλάνη, ο Αποστόλης Αυλακιώτης και ο Αργύρης Αλεξίου. 


Κατηγορούνται, στη πρώτη δίκη, για παρακώλυση και διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών  όταν μαζί με εκατοντάδες άλλους συναγωνιστές (30 άτομα κατά την αστυνομία) άνοιξαν τα διόδια της Αγίας Τριάδας του Μώλου Φθιώτιδας, την Τετάρτη 5/10/2011.

Μάρτυρες κατηγορίας ένας αστυνόμος της τοπικής τροχαίας (συστεγαζόμενης με τα γραφεία της εταιρίας των μεγαλοεργολάβων) και ο προϊστάμενος των τοπικών διοδίων.

Το απερίγραπτο κατηγορητήριο παραπέμπει μόνο 4 άτομα από όλους τους
παρευρεθέντες, μεταξύ των οποίων ήταν  και στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ.

Σχεδόν ταυτόσημη είναι και η δεύτερη δίκη με την κατηγορία της παράνομης βίας...

Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη για να καταρρεύσει μια ακόμη στημένη υπόθεση τρομοκράτησης του   κινήματος για την υπεράσπιση της συνταγματικά κατοχυρωμένης ελευθερίας της μετακίνησης μας στους δρόμους της χώρας μας.

                                               ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin