Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Παραιτείται η υπουργός του "πατριωτικού καθήκοντος";

Η κρίση στις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατεί. 

Όταν το καράβι βουλιάζει και ο καπετάνιος αντί να κρατά γερά το τιμόνι επιδίδεται σε διαγωνισμό κυβιστήσεων, το τσούρμο πασχίζει να σώζει την υστεροφημία του προκειμένου να μην καεί σε επόμενους πολιτικούς σχεδιασμούς. 

Ας μην ξεχνάμε ότι η κυρία Βαλαβάνη, που γέρεται υπό παραίτηση,  υπήρξε μεταξύ των άλλων και η εμπνεύστρια του "πατριωτικού καθήκοντος"

 
Διαβάστε την σχετική είδηση και δείτε την απάντηση του Κινήματος Δεν Πληρώνω στην κ. Βαλαβάνη.


 


Η αναπληρώτρια υπουργός Νάντια Βαλαβάνη φαίνεται πως παίρνει αποστάσεις από τις εξελίξεις και παραιτείται από αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών αλλά και από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Από χθες οργίαζαν οι φήμες ότι...

η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη σκέπτεται να παραιτηθεί μετά την συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές.
Εγκυρες πηγές του υπουργείου Οικονομικών ανέφεραν ότι η Νάντια Βαλαβάνη θεωρεί ότι δεν μπορεί να υποστηρίξει τα μέτρα, όπως η κατάργηση των 100 δόσεων που ήταν δική της απόφαση και την στήριξε ως φιλολαϊκό μέτρο.


Επίσης, από το περιβάλλον της αναπληρώτριας υπουργού υποστηριζαν ότι η μεταφορά του ΤΑΙΠΕΔ -του οποίου είναι πολιτική προϊστάμενος- σε Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων, είναι μια ρήτρα στη συμφωνία την οποία δεν μπορεί να αποδεχθεί.




Πηγή : iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin