Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2010

Κατάληψη στο χώρο κατασκευής του Χ.Υ.Τ.Α. Γραμματικού

Την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 στις 6.30 το πρωί πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Γραμματικού κατά των Χ.Υ.Τ.Α. από κατοίκους του Γραμματικού με τη συμμετοχή κατοίκων του Βαρνάβα, Μαραθώνα και Νέας Μάκρης καθώς και κατοίκων άλλων περιοχών της Αττικής, είσοδος στο χώρο κατασκευής του Χ.Υ.Τ.Α. Γραμματικού. Του εγχειρήματος είχε προηγηθεί επί αρκετό χρόνο προσεκτική προετοιμασία από την Συντονιστική Επιτροπή σε τεχνικό και νομικό επίπεδο. Η παραπάνω ενέργεια των κατοίκων και η παραμονή τους στο χώρο όλη την ημέρα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφού είχε σαν αποτέλεσμα να μην γίνει καμιά εργασία στο εργοτάξιο. Ομάδα κατοίκων παρέμεινε στο εργοτάξιο κατά τη διάρκεια της νύκτας καθώς και τη σημερινή ημέρα στέλνοντας προς όλες τις κατευθύνσεις το μήνυμα ότι ο λαός ενωμένος και οργανωμένος δεν έχει να φοβηθεί κανένα και μπορεί να πετύχει τα πάντα.

Καλούμε το λαό να κλείσει τα αυτιά του στις απατηλές υποσχέσεις για δήθεν δημιουργία θέσεων εργασίας που μοναδικό σκοπό έχουν να τον αποκοιμίσουν και να τον ξεκόψουν από τους αγώνες.

Καλούμε τους κατοίκους να σταθούν όρθιοι απέναντι στα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και στα φερέφωνά τους που προσπαθούν λυσσαλέα και με κάθε τρόπο να κάμψουν το αγωνιστικό φρόνημα του λαού.

Καλούμε όλους τους κατοίκους του νέου Δήμου Μαραθώνα να συμπαραταχθούν με τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα και να αγωνιστούν μαζί της για να μην γίνει ο τόπος μας βορά στις ορέξεις των μεγάλων ιδιωτικών οικονομικών συμφερόντων, για να αποτραπεί η καταστροφή του τόπου μας.

Γραμματικό 4 Νοεμβρίου 2010
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin