Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2010

Χρήσιμα συμπεράσματα απο την ανοιχτή συνέλευση και την δράση στον Μώλο

Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010 , πραγματοποιήθηκε στον Μώλο Φθιώτιδας, με πρωτοβουλία της Επιτροπής αγώνα κατοίκων, πολιτών και εργαζομένων μια ακόμα ανοιχτή συνέλευση στο δημαρχείο του χωριού.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν και πάλι πολύ μεγάλη αλλά τα σημαντικότερα σημεία είναι τρία:

1. το ότι η πλειοψηφία του κόσμου είχε κατασταλάξει στο ότι θέλει να αντισταθεί όχι μόνο στο χαράτσι των διοδίων αλλά στην όλη πολιτική της τρόικας και του μνημονίου που μας επέβαλε η κυβέρνηση.

2. η εξαιρετική συζήτηση που έγινε, με τον κόσμο να δείχνει συνειδητοποιημένος, με πολύ εύστοχες ερωτήσεις και ακόμα πιο εύστοχες τοποθετήσεις και

3. ίσως πιο σημαντικό: η διάθεση του κόσμου για πράξεις και αυτό φάνηκε με την συμμετοχή του στο άνοιγμα των διοδίων που ακολούθησε στην Πελασγία και την διάθεση των παρευρισκόμενων και για έμπρακτη συμμετοχή και στην συνέχεια των αγώνων.

Το κίνημα για μια ακόμα φορά λειτούργησε ανοιχτά, αμεσοδημοκρατικά δείχνοντας έμπρακτα στον κόσμο ότι δεν έχουμε κανένα κόμμα από πάνω μας και ούτε έχουμε την διάθεση να αφήσουμε ΚΑΝΕΝΑΝ να καπελώσει το κίνημα των διοδίων.
Η καλύτερη προστασία γι' αυτό είναι ο ίδιος ο κόσμος που αντιδρά αυθόρμητα σε όποιον προσπαθεί να μας καπελώσει.

Γι' ακόμα μια φορά φάνηκε και η αλληλεγγύη των επιτροπών αφού παρευρέθηκαν αντιπροσωπείες από τις επιτροπές των Αφιδνών, του Ωρωπού, της Tραγάνας, του Βόλου καθώς οι ομάδες μοτοσυκλετιστών ΑΝΑΣΑ – Λέσχη Φίλων Καβασάκι (ΛΕΦΚΑ) καθώς και μέλη από την ομάδα μοτοσυκλετιστών Αφρικα Τημ .
Επίσης παρευρέθησαν μέλη από την Ανοιχτή Πρωτοβουλία Πολιτών Βόρειας Αττικής και Ευβοϊκου , καθώς και η αντιμονοπωλιακή οργάνωση Stop Cartel.

Ο ΑΓΩΝΑΣ συνεχώς διογκώνετε και είναι πολύ θετικό ότι ο κόσμος αφυπνίζετε και αφήνει τον καναπέ του για να βγει στον δρόμο.

Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!
ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς ο συναγωνιστής σας
Αποστόλης Αυλακιώτης,
μέλος της Επιτροπής Αγώνα Μώλου και του Πανελλαδικού Συντονιστικού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin